Construcció

TECTON es dedica a la realització de tot tipus de contractes d’edificació i obra civil, tant per a particulars, com per a empreses i administracions públiques. La seva estructura empresarial li permet afrontar tots els processos de l’obra, des del projecte d’arquitectura o enginyeria fins la construcció, passant per la decoració, la il·luminació o inclús el manteniment posterior. 

{

Donem valor als seus projectes

}

Compta amb professionals amb molts anys d’experiència que es posen al servei de cada client per oferir-li un tracte personalitzat, els millors materials, el seguiment de les obres en les diferents fases de producció i les tecnologies constructives més avançades.

La relació comercial de TECTON amb el client es basa en la confiança i el compromís i es caracteritza per la professionalitat, pel compliment dels terminis i pel rigor pressupostari. Ofereix solucions integrals i innovadores i dóna resposta a totes les necessitats dels seus clients.

Edificació

TECTON executa tot tipus de contractes tant d’obra nova com de reformes, destacant la construcció i rehabilitació d’habitatges, oficines, equipaments públics, botigues, centres comercials, sanitaris i educatius, mercats, hotels, naus industrials, pàrquings, restauracions, reparació de patologies estructurals, eliminació de barreres arquitectòniques, rehabilitacions  energètiques, interiorisme i decoració, equipaments culturals i esportius, manteniments per comunitats de propietaris, etc. 


En tot moment TECTON ofereix un servei d’assessorament tècnic i personalitzat al client per tal de donar forma a les seves idees i poder optimitzar l’execució del projecte. 

Obra Civil

TECTON està preparat per afrontar també obres d’infraestructures de qualsevol nivell, com carreteres, autovies, ponts, urbanitzacions, paviments asfàltics, obres hidràuliques, com canals o dipòsits i també obres portuàries, parcs mediambientals, parcs i jardins, instal·lacions esportives, polígons industrials, etc.