Presentació

TECTON  Servicios Generales, SL és una empresa que desenvolupa la seva activitat, en quatre gran àrees; la Comercialització d’actius, la Construcció, l’Energia i els Manteniments, tant en el sector públic com en el privat. El seu àmbit d’actuació abasta tot l’Estat espanyol. També té importants projectes en altres països. La seu corporativa es troba a Cornellà de Llobregat (Barcelona).


TECTON ofereix un servei integral, que contempla des de la captació d’inversions i actius, a projectes d’obres noves o rehabilitacions, passant per programes d’eficiència energètica i manteniment d’edificis. Compta amb la col·laboració d’un nombrós grup d’empreses, punteres en el seus respectius sectors, que donen resposta adequada a qualsevol plantejament que es pugui presentar, com estudis d’arquitectura, enginyeries, interiorisme, auditores energètiques, instal·lacions, o manteniments entre altres. A part, coordina els treballs  i assessora al client per tal d’optimitzar cada un dels projectes.

{

Tracte professional i personalitzat

}

TECTON és una empresa sòlida amb constant creixement, amb empenta i projecció. Es distingeix per la seva agilitat, dinamisme i capacitat d’adaptació a les exigències del client, posant al seu abast la seva estructura per tal de satisfer les seves expectatives i necessitats. Situa el client al centre dels seus coneixements i experiència per donar-li el millor servei.